Entertainer

Omschrijving

Wij zijn voor Center Parcs Het Meerdal op zoek naar een Entertainer!


Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en hou je van zang en dans? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Center Parcs heeft een spectaculaire show die op alle parken vertoond wordt! Voor deze show zijn wij op Het Meerdal op zoek naar een  Entertainer die één van de rollen in deze show op zich neemt.

Verder zul je voor de Orry & Friendsshow in de huid van Orry kruipen om onze kleine gasten te entertainen.
De medewerker Entertainment is een gangmaker en neemt gasten op sleeptouw door een spetterend optreden in de show. Je gaat er voor om de gasten een geweldige vakantie te laten beleven! 

Vereisten

Wij zoeken kandidaten met aantoonbare ervaring in dans en zang. Je kunt je inleven in de omschreven rollen van de Center Parcs show die 2x per week uitgevoerd wordt (voornamelijk op woensdag- en zaterdagavond).


- Je bent flexibel en gastgericht.

- Je beheerst zowel de Nederlandse, Engelse en de Duitse taal.

- De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de middag- en avonduren.
- Je bent in bezit van eigen vervoer

 

Wij bieden een contract conform recreatie cao voor 80-100 uur per maand en een personeelsvoordeelpas waarmee o.a.  je gratis mag zwemmen op alle parken en 20% korting krijgt op boekingen.

Verder kun je rekenen op een goed inwerktraject met de daar bijbehorende trainingen en juiste begeleiding. De selectieprocedure bestaat uit een auditie en gesprek.


Indien jij aan bovenstaande eisen voldoet en denkt de toevoeging voor ons Entertainmentteam te zijn solliciteer dan nu! Meer informatie? Mail naar werkenbijmeerdal@groupepvcp.com of bel 077 4647226


Voor Entertainment zijn wij ook op zoek naar Hulpkrachten!

Volg jij nog een studie en wil je in weekenden en vakanties iets bijverdienen reageer dan ook op deze vacature.