Bijbaan Receptie

Omschrijving

Zeg JA tegen een superleuke weekend / vakantiebaan bij de Receptie van Center Parcs Limburgse Peel.

 

Zit jij de hele week in de schoolbanken? Goed bezig! Naast je studie wil je vast wat bijverdienen, maar natuurlijk ook van je vrije tijd genieten en gezellige dingen doen.


Wat zijn de voordelen:

  • Er zijn volop mogelijkheden om veel uren te maken
  • Veel plezier, enthousiaste collega’s en leuke gasten
  • Je mag altijd gratis komen zwemmen in de Aqua Mundo
  • Je krijgt goede begeleiding en leert veel

Wat ga je doen?

Je bent het visitekaartje van het park.

Je checkt gasten in en uit.

Je bent het aanspreekpunt voor onze gasten (ook de Duitse en Engelse) en ze kunnen bij jou terecht voor reserveringen, informatie over de omgeving en klachten.


Kortom: het is werk waar je lekker de handen uit de mouwen kan steken, je verveelt je nooit en daardoor gaat de tijd super snel.


 

Vereisten

Zeg ja tegen een werkplek waar mensen voorop staan.

Jij bent het belangrijkste voor ons, als je bij ons werkt. Want alleen als onze mensen zich goed voelen, kunnen we onze gasten blij maken. En dat doen we graag. Daarom zetten we jaarlijks collega’s in het zonnetje, tijdens een internationaal gala. We dagen elkaar ieder jaar uit op onze eigen ‘European Sports Day’. Terwijl het management iedereen betrekt bij onze toekomstplannen. Is het dan vreemd dat wij trotse en tevreden medewerkers hebben?

 

Hoe nu verder?

Reageer op deze vacature en je krijgt binnen 1 week een reactie. Indien er een match is met de afdeling wordt je uitgenodigd voor een gesprek. Gesprek positief?

Dan wordt je uitgenodigd om jouw contract te komen tekenen bij HR en ben jij onze nieuwe collega! Heb je vragen dan kun je ons bereiken op: 077 464 8413 of mailen naar: werkenbijlimburgsepeel@groupepvcp.com