Algemeen medewerker Housekeeping

Omschrijving

WORD LID VAN DE CENTER PARCS FAMILIE, ZONDER SOLLICITATIEGESPREK!

Wil jij werken bij de afdeling Housekeeping van Center Parcs Limburgse Peel? Kun jij fietsen? Spreek je Nederlands, Engels of Duits? Ben je fysiek in staat om schoonmaakwerk uit te voeren en ben jij op zoek naar een baan tussen de 4,5 en 20 uur per week? Dan ben je van harte welkom bij Center Parcs Limburgse Peel!

 

Bij Center Parcs Limburgse Peel zijn wij op zoek naar schoonmaakmedewerkers. Wij voeren geen sollicitatiegesprek. Wij stellen geen vragen over je (werk)verleden. Jij bepaalt zelf of je geschikt bent voor de vacature.

 

Als algemeen medewerker Housekeeping zorg je voor de schoonmaak en logistiek van onze bungalows en Market Dome (overdekt parkcentrum). 

 

Vereisten

Wij doen het anders, wij stellen namelijk geen vragen. Het enige wat je moet doen is zelf langskomen om je in te schrijven. Dat kan iedere werkdag tussen 10.00 en 17.00 uur bij de Receptie Center Parcs Limburgse Peel.


Wie ben jij?

  • Je kunt fietsen; (dit is noodzakelijk om de functie uit te kunnen oefenen)
  • Je spreekt Nederlands, Engels of Duits;
  • Je bent fysiek in staat om schoonmaakwerk uit te voeren.

Let op:  Alleen als je je persoonlijk bij de Receptie van Limburgse Peel (Peelheideweg 25, America) inschrijft, kom je in aanmerking voor de baan. 

 

Inschrijfprocedure;

  1. Kom naar Center Parcs Limburgse Peel en schijf je in op onze lijst.
  2. Je ontvangt informatie en bepaalt zelf of je geschikt bent.
  3. Je wordt lid van de Center Parcs familie en gaat bij ons aan de slag! 

 

De inschrijflijst wordt zonder uitzondering op volgorde van inschrijving afgehandeld. Pas als een werkzoekende niet meer beschikbaar is voor werk of afziet van de baan, wordt de eerst volgende op de lijst benaderd.

 

Center Parcs Limburgse Peel neemt als eerste werkgever van Limburg deel aan het programma Open Hiring® | Een baan zonder sollicitatiegesprek. Open Hiring houdt in dat je, als je wilt werken, gewoon aan de slag gaat. Zonder sollicitatiegesprek of cv. Iedereen is welkom, ongeacht wat je in het verleden hebt gedaan, je opleiding of ervaring. We hebben allemaal zo ons eigen verhaal. Het enige wat telt, is wat je vandaag wilt en komt doen, wat je nu waarmaakt. Zonder vragen. 


Zie voor meer informatie www.openhiring.nl